Misiunea fotbalului românesc: Salvaţi Dinamo! Cine sunt susţinătorii proiectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu a spus că inclusiv clasa politică ar trebui să se implice în salvarea clubului Dinamo
Mircea Lucescu a spus că inclusiv clasa politică ar trebui să se implice în salvarea clubului Dinamo

Deja e evident: dacă nu s-a putut salva pe teren, pe criteriul sportiv, formaţia din „Ştefan cel Mare“ trebuie „resuscitată“ cu reguli inventate din mers. Adică, prin mărirea numărului de echipe în Liga I, de la 14 la 16.

*Mircea Lucescu pentru ziare.com: Eu sunt pentru 16 echipe, s-au creat condiţii în ţară, în oraşele importante. Să nu retrogradeze nimeni şi să se facă 16 echipe în România. Oricum, e inadmisibil ca Dinamo să nu aibă şansa de a-şi juca pe teren toate meciurile!

*Răzvan Burleanu (preşedinte FRF): Noi, cei de la federaţie, considerăm că sistemul cu 16 echipe în Liga I ar fi cel mai bun, deoarece ar duce la creşterea veniturilor şi a numărului de meciuri tari între echipele care participă în cupele europene. Vom discuta subiectul în viitoarea şedinţă de Comitet Executiv (n.r. - săptămâna viitoare).

*Dumitru Dragomir (fost preşedinte LPF): Singura variantă e cea propusă de preşedintele Răzvan Burleanu. Adică, să se joace cu 16 echipe.

*Ilie Dumitrescu (fost internaţional): Federaţia poate face dreptate, să voteze 16 echipe. Asta dacă LPF nu va vota acest sistem. Eu ţin foarte mult ca Dinamo să rămână, eu, Ilie, nu pot să o văd pe Dinamo în zona aia (n.r. - în liga secundă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite