Misiunea lui Victor Vrînceanu la ProSport Live: cele mai importante evenimente, discutate în timp real

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Vrînceanu, moderatul unei noi emisiuni
Victor Vrînceanu, moderatul unei noi emisiuni

Jurnalistul Victor Vrînceanu va avea, începând cu această lună, o emisiune online, pe site-ul prosport.ro, dar şi pe platformele de socializare ale publicaţiei. În emisiune vor fi dezbătute cele mai importante subiecte ale zilei în sport.

Victor Vrînceanu a acceptat, în decembrie 2019, oferta ProSport şi a demisionat de la „Gazeta Sporturilor”, după mai mult de şapte ani petrecuţi în cadrul secţiei „fotbal intern” a ziarului. Jurnalistul a fost implicat în acest timp în activitatea ziarului print, a site-ului online, dar şi a proiectului video. Începând cu 10 februarie, Victor Vrînceanu revine în online şi va prezenta ProSport Live, emisiune difuzată de luni până vineri, începând cu ora 10:00.

„Nu aş fi crezut, vreodată, că voi părăsi «Gazeta Sporturilor», după toate satisfacţiile profesionale pe care le-am trăit acolo, dar noul proiect ProSport m-a convins imediat. A fost de ajuns să am o singură discuţie cu directorul editorial Adrian Artene şi cu producătorul general Bebe Nicola, pentru a realiza că atât site-ul prosport.ro cât şi emisiunea ProSport Live vor fi la cel mai înalt nivel, unul nemaiîntâlnit până acum în România. Adrian Artene a „transferat” cei mai buni oameni de pe piaţă atât pe partea editorială cât şi cea tehnică, iar noul studio ProSport Live este la cel mai înalt nivel. Emisiunea se va baza pe prezentarea celor mai noi informaţii din sport, interviuri cu personaje marcante ale sportului, dar şi reportaje speciale. Avem toate condiţiile pentru a vă informa cât mai rapid şi corect pe voi, iubitorii de sport. Sunt sigur că în cel mai scurt timp, ProSport Live va fi pe toate telefoanele şi laptopurile din România”, a declarat jurnalistul „ProSport”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite