Mister desluşit: De la ce a pornit bătaia care a umplut-o de sânge pe prietena lui Manea. Agresorii au fost identificaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manea

UEFA şi-a declanşat propria anchetă, după incidentul grav petrecut la finalul meciului Franţa U-21 – România U-21, la Cesena.

Cristi Manea continuă să păstreze tăcerea, după ce prietena lui, Alina, a fost victima unui act huliganic la finalul meciului care a trimis România U-21 în semifinalele Campionatului European.

Fundaşul dreapta al naţionalei de tineret a refuzat să vorbească în faţa presei pentru a explica ce s-a întâmplat la Cesena. Totuşi, Digi Sport a relatat, astăzi, versiunea pe care o prezintă ca fiind cea reală a evenimentelor.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Sursa citată a notat că, în momentul în care Manea s-a dus să-i dea tricoul de joc Alinei, o altă fată l-a luat în braţe şi i-a cerut să facă o poza împreună. 

Când a ajuns şi ea lângă iubitul său, Alina a împins-o pe fata respectivă, în ajutorul căreia au sărit alţi doi fani care au îmbrâncit-o pe Alina. Între ei s-a băgat şi fratele Alinei, iar în altercaţie, fata care încerca să facă o fotografie cu Manea a lovit-o cu piciorul în faţă pe prietena jucătorului!

UEFA şi-a început propria anchetă după acest episod şi, potrivit Digi Sport, agresorii au fost identificaţi. Vorbim de fata care a lovit-o pe Alina, dar şi de doi bărbaţi. Cu siguranţă, cei trei vor fi interzişi pe stadioane pentru o perioadă destul de lungă.

CITEŞTE ŞI:

Prietena lui Manea, prima reacţie după cele întâmplate la Cesena: Ce a promis că va face după Euro 2019

Cristi Manea a rupt tăcerea: Primul interviu după ce prietena lui a fost lovită cu bestialitate în tribune

  

Huliganii români, distruşi de Claudiu Niculescu: „Sunt nişte oameni care ne fac de cacao!“

Hagi, reacţie promptă după ce a fost ameninţat cu judecata de patronul de la PAOK: „Regele“ a făcut repede pasul înapoi

România, misiune teribilă: De când n-a mai pierdut naţionala Germaniei de tineret. Bilanţ devastator pentru nemţi

„Neamţul“ mizează pe victoria României: Dorinel Munteanu, discurs tranşant înaintea semifinalei de joi

Gigi Becali îl ameninţă pe Rădoi: „Băi, răspunde-i lui naşi-tu dacă vrei să te califici cu Germania!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite