Mititelu şi-a închis ziarul. Urmează echipa?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mititelu e tot mai aproape de dispariţia din peisajul fotbalului românesc. Patronul Craiovei, care se confruntă cu mari probleme financiare, a anunţat, ieri, că îşi închide singura afacere, cea care l-a şi ajutat să progreseze în ultimul deceniu: ziarul „Ediţie Specială"!

Decizia bossului de la Universitatea a fost transmisă publicului printr-un comunicat în care s-a scris că ediţia tipărită a cunoscutului cotidian craiovean va trage obloanele din motive financiare. Abonaţii urmează să-şi primească banii înapoi. Va rămâne activ totuşi site-ul, iar administratorii au promis relansarea brandului în toamnă. Ziarul „Ediţie Specială" a fost înfiinţat în 2001. La scurt timp, au apărut şi primele semnale că Mititelu îşi doreşte să cumpere Universitatea Craiova.

Azi, la o zi de la închiderea ziarului său, Adrian Mititelu aşteaptă cu mari emoţii o decizie a Comitetului Executiv, care va anunţa dacă Ştiinţa va fi sau nu exclusă din toate  competiţiile. Finanţatorul fusese somat să retragă acţiunile îndreptate împotriva FRF în instanţele civile, însă el nu a făcut decât să le mute de la o secţie la alta a Curţii de Apel Bucureşti. Până ieri, semnalele venite dinspre „Casa Fotbalului" nu erau deloc îmbucurătoare pentru bossul din Bănie. Lui i se solicitase să facă dovada că echipa are banii necesari pentru continuarea activităţii, dar Mititelu n-a dat niciun răspuns. Mai mult, nici măcar nu a făcut cerere pentru înscrierea în Liga a II-a, deşi i se pusese în vedere că trebuie să facă acest demers. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite