Moldovenii au pus gând rău dinamoviştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul clubului de fotbal Olimpia Bălţi, Serghei Chiseliov, a spus că obiectul echipei sale în Liga Europa atingerea turului trei preliminar, ceea ce înseamnă eliminarea dinamoviştilor.

"Obiectivul este să ne calificăm în faza a treia a competiţiei. Va fi o onoare să-l atingem şi să jucăm, de exemplu, cu Juventus sau Liverpool. Cele spuse semnifică faptul că trebuie să o învingem obligatoriu pe Dinamo Bucureşti", a declarat finanţatorul clubului.

Potrivit lui Chiseliov, primele de joc anunţate pentru aceste confruntări sunt suficiente: "Jucătorii au primit primele pentru calificarea în dauna formaţiei Hazar Lankaran, din Azerbaidjan. Avem destui bani de prime pentru a o învinge şi pe Dinamo".

Antrenorul Nicolae Bunea a susţinut şi el declaraţiile patronului: "Va fi un meci dificil. Dinamo este o adversară serioasă, puternică, dar asta nu înseamnă că noi vom ieşi pe teren pentru a face doar act de prezenţă. Sper să demonstrăm un fotbal de calitate şi să ne calificăm în turul următor. Suntem o echipă mică, dar ne vom juca şansa până la capăt".

Dinamo va întâlni joi, de la ora 19,00, pe Olimpia Bălţi, la Chişinău, în prima manşă a turului II preliminar al competiţiei Europa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite