Moment incredibil la Cluj: Dan Petrescu s-a luat cu mâinile de cap şi a cerut întreruperea conferinţei de presă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

CFR Cluj va întâlni, diseară (ora 21.00, Digi Sport, Look TV), Astana din Kazahstan, în manşa secundă a turului I preliminar al Ligii Campionilor. Partida a fost precedată de un episod rar întâlnit la acest nivel.

Dan Petrescu e un tip vulcanic şi agresiv pe marginea terenului, în timpul meciurilor, însă, în ultimele zile, a început să aibă conferinţe de presă din ce în ce mai savuroase.

Mai întâi, a fost dialogul său fabulos cu ziariştii care l-au informat că Dan Alexa a fost bătut de Anamaria Prodan. Marţi, a urmat un nou moment amuzant la întâlnirea cu jurnaliştii cu prilejul meciului retur cu Astana. 

Concret, „Bursucul“ a fost exasperat că translatorul îi traducea greşit declaraţiile în limba rusă. Spre exemplu, Petrescu a spus că n-a urmărit niciun meci al celor de la Astana din campionatul Kazahstan-ului pentru simplul motiv că echipa joacă în altă formulă în competiţia internă. Afirmaţia antrenorului CFR a fost însă tradusă exact invers, translatorul spunând că Petrescu nu s-a uitat la niciun meci al celor de la Astana din Liga Campionilor!

Exasperat, tehnicianul român s-a luat cu mâinile de cap şi, atunci când ofiţierul de presă a mai cerut o ultima întrebare din partea jurnaliştilor, Petrescu a răbufnit: „Gata, ajunge, ca începe antrenamentul. Asta nu ştie să traducă...“.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA RĂBUFNIREA LUI DAN PETRESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite