Moment înfricoşător la Mondialele de nataţie: O sportivă a leşinat şi a ajuns la fundul bazinului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anita Alvarez a fost adusă la suprafaţă după ce a stat zece secunde sub apă
Anita Alvarez a fost adusă la suprafaţă după ce a stat zece secunde sub apă

Pentru România, evenimentul găzduit de Budapesta s-a rezumat la cursele lui David Popovici. Vorbim însă despre o întrecere uriaşă, cu foarte multe probe, care a început la data de 17 iunie şi va continua până la 3 iulie. Din păcate, o finală feminină a furnizat un episod nedorit.

Mondialele de nataţie tocmai au oferit, pe lângă multe curse formidabile şi noi recorduri, şi un moment terifiant, care face înconjurul lumii.

În finala probei individuale de înot artistic, una dintre concurente, vorbim despre americanca Anita Alvarez (25 de ani), a leşinat şi a ajuns la fundul bazinului! Alvarez a rămas zece secunde sub apă până când la ea a ajuns antrenoarea ei, Andrea Fuentes (39 de ani), care şi-a readus eleva la suprafaţă (foto).

Alvarez

Nu e prima dată când Alvarez păţeşte aşa ceva. La fel i s-a întâmplat şi anul trecut în timpul unui alt concurs. Americanca e acum în afara oricărui pericol, dar se află sub supravegherea medicilor. Dacă va primi verdict favorabil, Alvarez va reveni în bazin, vineri, pentru concursul pe echipe.

VEZI CE A PĂŢIT ANITA ALVAREZ

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite