Momente de uluială la Moscova: Tunisianca Ons Jabeur i-a lăsat pe toţi cu gura căscată după meciul cu Makarova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jabeur

Turneul de la Kremlin Cup a furnizat o fază formidabilă care a făcut înconjurul lumii la capătul unui meci din turul I.

La prima vedere, o confruntare Jabeur (101 WTA) - Makarova (61 WTA) nu e cea mai atractivă din circuitul feminin. La Moscova însă, această partidă a avut un final senzaţional care spune totul despre nivelul de concentrare chiar şi la un meci din turul I la un turneu relativ mic.

După ce a câştigat primul set cu 6-1, tunisianca Jabeur a servit în setul doi, la scorul de 5-2 pentru câştigarea partidei. A salvat, mai întâi, o minge de break la 30-40, apoi încă una la deuce#1. La deuce#2, Jabeur a avut prima minge de meci pe care a şi valorificat-o.

Moment de uluială însă! Deşi Makarova s-a îndreptat spre fileu pentru a-şi felicita adversara, Jabeur a rămas în spatele liniei de fund şi a mai cerut o minge pentru a servi! Abia după câteva secunde bune, sportiva de 24 de ani a realizat că meciul e gata pentru că l-a câştigat.

Jabeur s-a îndreptat apoi spre fileu, a dat mâna cu Makarova şi a admis că, într-adevăr, a realizat cu întârziere că a câştigat meciul, întrebând, totuşi, şi arbitrul de scaun pentru a fi sigură că a învins!

CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL FABULOS CU ONS JABEUR

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite