Monica Niculescu şi Raluca Olaru, eşec în finala probei de dublu la Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:
monica niculescu foto facebook

Monica Niculescu şi Raluca Olaru, favorite 4, au pierdut, duminică, finala probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA International de la Praga.

Cele două românce au fost învinse de echipa cehă Lucie Hradecka/Kristyna Pliskova, cap de serie numărul 2, scor 6-2, 6-2, într-o oră şi şase minute.

“Este atât de bine să revin să joc! M-am simţit foarte bine la Palermo şi aici. Le mulţumesc organizatorilor. Din nefericire ele au fost mai bune astăzi, mai fresh. Îi mulţumesc Monicăi. A fost o săptămână bună. Sper că vă veţi bucura şi de finala de simplu”, a spus Olaru la ceremonia de după finala de dublu, citată de news.ro. 

La rândul ei, Monica Niculescu s-a declarat încântată de turneu. “Le felicit pe Lucie şi Kristyna. Mulţumesc, Ralu. Sunt foarte bucuroasă că sunt aici. Vreau să revin. Vă mulţumesc  pentru acest turneu, sunt fericită că sunt aici”, a spus Niculescu. 

Niculescu şi Olaru au obţinut pentru parcursul de la Praga 5.000 de dolari şi câte 180 de puncte WTA. Învingătoarele au obţinut 9.000 dolari şi câte 280 de puncte WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite