Monica Niculescu a explicat cum a reuşit să o învingă pe Maria Şarapova: „La un moment dat am zis să încerc asta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Niculescu a obţinut o victorie de răsunet în turneul de la Doha, unde a trecut de Maria Şarapova după un meci maraton.

Monica s-a impus cu 4-6, 6-4, 6-3, după două ore şi 40 de minute şi a furnizat una dintre surprizele începutului de an în tenis. În exclusivitate pentru Digisport, televiziune care transmite turneul, ea a povestit cum a fost meciul cu rusoaica:  

"Bineînţeles, când am văzut tabloul, că joc cu Maria, nu pot să spun că am fost foarte fericită, dar antrenorii mei au crezut în victorie, au crezut în mine. Ce să zic? La început nu prea aveam ritm, nu înţelegeam exact... Dădea foarte tare, după aia nu mai dădea aşa tare. Serviciul ba dublă, ba as... Până mi-am intrat puţin în ritm şi am început şi eu să dau. Pentru că, la un moment dat, doar mă apăram şi asta îi place. Ea conducea jocul şi îi plăcea. La un moment dat, am zis să încerc şi eu cu slice-ul ăla, să intru şi eu cu doi paşi în faţă şi să fiu mai agresivă. La fel, cu reverul am intrat puţin în minge. Am început să servesc puţin mai bine, să simt puţin terenul, pentru că a fost vânt azi şi într-o parte trebuia să dai cât poţi, iar în cealaltă era vântul în spate şi trebuia doar să o pui"

"Sunt foarte fericită, mă bucur că am reuşit această victorie. Mi-am dorit-o foarte mult şi mă bucur că am jucat pe Central, mi-a plăcut foarte mult şi atmosfera şi mi s-a parut că lumea ţinea şi cu mine şi m-am simţit excelent"

"O să-mi amintesc tot timpul de această victorie, de acest teren magnific, de această zi. A fost foarte, foarte frumos, mi-a plăcut mult de tot. M-am simţit bine, deşi păream acolo supărată, pentru că îmi doream şi simţeam că se poate. Condiţiile erau grele, pentru că dădea foarte bine, foarte lung, a dat foarte mult pe tuşă, a dat şi acele chestii, nu ştiu, din slice. Mă ataca tot timpul, punea presiune pe servă. Au fost trei ore foarte grele şi mă bucur că am rezistat fizic şi că am putut să fiu puternică"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite