Monica Niculescu s-a oprit în optimi la Doha

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Niculescu. FOTO: Reuters
Monica Niculescu. FOTO: Reuters

Monica Niculescu a pierdut astăzi disputa din turul 3 cu Sara Errani (Italia, locul 7 WTA). Deşi s-a impus în primul set cu 6-2 şi a ajuns la 5-5 în setul secund, românca s-a înclinat la final în faţa favoritei numărul 4 a turneului din capitala Qatarului, dotat cu premii totale de 2.440.070 de dolari.

Setul 2 a fost pierdut de jucătoarea de tenis din România cu 7-5, care n-a mai contat apoi în decisiv, unde a luat un singur game. 

Niculescu a pierdut astfel cu 6-2, 5-7, 1-6, la capătul unui meci care a durat două ore şi 24 de minute

În optimi a mai rămas o singură jucătoare din România, Simona Halep (locul 10 WTA). 

Constănţeanca este favorită în partida care se dispută astăzi, de la ora 20.00, contra germancei Annika Beck (locul 47 WTA).

Sorana Cîrstea a participat şi ea la Doha, dar a fost eliminată în turul 2 de către poloneza Agnieszka Radwanska (5 WTA)

Halep, Niculescu şi Cîrstea, alături de Irina Begu, au făcut parte din echipa de Fed Cup a României care s-a calificat la play-off-ul pentru grupa a II-a Mondială

Primele trei jucătoare au venit la Doha direct de la Budapesta, locul unde s-au jucat meciurile din grupa B a primei divizii din Zona Euro-africană, contra Ungariei, Letoniei şi Marii Britanii. 

Citeşte şi 

Monica Niculescu a câştigat turneul de la Hobart şi a bifat al doilea trofeu într-o săptămână

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite