Motivul real pentru care Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat petrecerea de la Izvorani. Când va avea loc nunta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, FOTO: Captură  Cancan
Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, FOTO: Captură  Cancan

Deşi iniţial, în presă s-a propagat informaţia conform căreia Simona Halep şi Toni Iuruc s-ar fi căsătorit în secret şi ar fi organizat vineri seară o petrece de amploare la Izvorani, motivul real pentru care cei doi au petrecut alături de apropiaţii lor, ar fi de fapt altul.

Conform unei tradiţii machidoneşti, mirele Toni Iuruc a organizat petrecerea de la Izvorani pentru a celebra acceptul Simonei Halep de a se căsători cu el, potrivit informaţiilor obţinute sâmbătă de Gazeta Sporturilor.

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros a petrecut vineri, 23 iulie, cu logodnicul ei, Toni Iuruc, la vila ei din Snagov, alături de rude, prieteni, familie şi mai puţin persoane publice.

Şi deşi intiţial se credea că Simona Halep s-a căsătorit în secret, potrivit informaţiilor obţinute sâmbătă de GSP, nunta celor doi urmează să aibă loc abia în septembrie.

Cine este Toni Iuruc, viitorul soţ al Simonei Halep

Toni Iuruc, 42 de ani, este un milionar machidon care a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep şi Toni au apărut prima dată împreună după finala câştigată la Wimbledon, în 2019. De atunci, cei doi s-au afişat în nenumărate rânduri împreună.

Pe 11 iunie, Simona Halep a confirmat că s-a logodit cu Toni Iuruc, partenerul ei de viaţă din ultimii doi ani.

Halep a fost întrebată despre inelul de logodnă în cadrul unei conferinţe de presă, iar jucătoarea de tenis nu şi-a putut ascunde entuziasmul. „E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, spunea Halep pe atunci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite