Mulţescu, în delir după ce a învins Petrolul: “Când reuşeşti să-l salvezi pe unul de la moarte şi după aia îţi bagă cuţitul în spate, mai ai ceva de spus?”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După trei ani în care a câştigat o Cupă a României şi a jucat în Liga Europa, Petrolul Ploieşti e aproape de colaps, atât în plan sportiv, cât şi financiar.

Învinsă şi de FC Voluntari, echipă care a bifat sâmbătă primul său succes în Liga I, Petrolul Ploieşti a ajuns la opt meciuri consecutive fără victorie pe prima scenă.

Prahovenii au câştigat ultima oară în luna august, iar şefii vor acum să-l dea afară şi pe Eusebiu Tudor. Ar fi a doua schimbare de antrenor din acest sezon, Tudor înlocuindu-l la rândul său pe Tibor Selymeş după primele opt etape din actual stagiune. Se pare că noul tehnician al “lupilor galben” ar urma să fie Daniel Opriţa, fost jucător la Petrolul şi actualul antrenor al echipei Juventus Bucureşti, din cel de-al treilea eşalon. În acest moment, lucrurile nu stau deloc bine la Ploieşti. Petrolul este “lanterna roşie” a Ligii I. A câştigat 10 puncte de când a început campionatul, dar în clasament i-au rămas doar 4, fiind depunctată din cauza datoriilor. Gruparea prahoveană este în insolvenţă şi are datorii de 8,1 milioane de euro, aşa că, în cazul unei eventuale retrogradări, are şanse mari să se desfiinţeze, după modelul unei alte foste campioane, Unirea Urziceni.

Antrenorul echipei FC Voluntari, Gheorghe Mulţescu, s-a bucurat enorm că a reuşit să obţină prima victorie a echipei ilfovene din actuala stagiune chiar împotriva Petrolului. “Eu am avut nişte dezamăgiri din partea conducătorilor de la Petrolul. Am făcut nişte performanţe acolo. Eu nu am ce să-mi reproşez, probabil că ei ar trebui să aibă coşmaruri. În două mandate eu le-am făcut bine şi ei s-au comportat ca nişte mojici. Când reuşeşti să-l salvezi pe unul de la moarte şi după aia îţi bagă cuţitul în spate, mai ai ceva de spus? Sau îl salvezi într-o afacere şi apoi el îţi fură banii şi pleacă”, a declarat antrenorul în vârstă de 64 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite