Gest emoţionant al lui Mircea Sandu. Preşedintele FRF vrea să le mulţumească celor din Muntenegru: „Suntem fraţi de sânge“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu (stânga)
Mircea Sandu (stânga)

„Naşul“ vrea ca prin intermediul fotbalului cele două ţări să treacă mai uşor peste groaznicul accident de la Grlo. Şeful federaţiei i-a trimis o scrisoare deschisă omologului său din Muntenegru, Dejan Savicevici.

Tragedia care a avut loc la Grlo, şi în urma căreia 18 români şi-au pierdut viaţa, nu l-a lăsat indiferent pe Mircea Sandu. Într-o scrisoare publicată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), „Naşul“ a propus ca cele două ţări care au fost afectate de această tragedie să joace un amical, anul viitor.

„Eu, personal şi în numele Federaţiei Române de Fotbal, doresc să exprim profunda recunoştinţă pentru extraordinara lecţie de viaţă pe care poporul din Muntenegru ne-a oferit-o zilele trecute, cu ocazia tragicului accident de lângă Podgorica. Modul în care oameni obişnuiţi au reacţionat, ajutorul rapid şi foarte eficient acordat supravieţuitorilor teribilei catastrofe, reacţia autorităţilor şi a stafului medical din Muntenegru ne-au impresionat cu adevărat şi vă mulţumim din adâncul inimilor noastre. Actul donării de sânge a fost un gest generos şi acum putem spune că suntem fraţi de sânge. În momente ca acestea, poţi vedea calitatea umană, iar oamenii din Podgorica au arătat-o pe a lor. Poate anul viitor putem găsi o dată potrivită pentru un meci amical între echipele noastre naţionale, în România, ceea ce aş dori foarte mult“, se arată în scrisoare deschisă a lui Mircea Sandu.

5

ani au trecut de la ultimul meci România – Muntenegru, scor 4-0, disputat pe Stadionul din Ghencea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite