Mutu, mai jos de atât nu se poate: S-a aflat unde va antrena fostul star al naţionalei după ce a fost dat afară de la Voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu

Ca jucător, Adrian Mutu a fost cel mai bun produs al fotbalului românesc de la Hagi încoace. Ca antrenor, el are, deocamdată, un CV modest.

După o experienţă de tristă amintire la ASA Târgu Mureş, Adrian Mutu a pregătit FC Voluntari, echipa pe care era  să o ducă în liga secundă spre finalul sezonului trecut.

Spre norocul său, ilfovenii au câştigat la penalty-uri în faţa celor de la Chindia Târgovişte, însă rezultatul nu i-a salvat scaunul lui Mutu. Rămas fără angajament, tehnicianul de 39 de ani a primit o mână de ajutor din partea cuplului Reghecampf – Prodan.

Concret, soţia fostului antrenor al FCSB l-a dus pe Mutu în Emirate, acolo unde fostul internaţional va pregăti echipa a doua a celor de la Al-Wahda!

Reghecampf e antrenor la prima echipă, iar în sezonul trecut a câştigat Supercupa Emiratelor şi Cupa Ligii cu formaţia arabă, terminând pe locul 2 în campionat.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite