Mutu propune un spaniol la naţională. "Vrea să joace pentru echipa României"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo De Lucas e foarte iubit la Ploieşti
Pablo De Lucas e foarte iubit la Ploieşti

Naturalizarea lui Kehinde Fatai a eşuat înainte ca acesta să primească cetăţenie, dar Victor Piţurcă o idee interesantă chiar de la Adrian Mutu.

Acesta din urmă susţine că spaniolul Pablo De Lucas, mijlocaş la Petrolul, ar fi o soluţie bună pentru naţională, mai ales că jucătorul şi-ar dori să evolueze pentru "tricolori". "”Pablo e cel mai bun mijlocaş din ţară în momentul de faţă. În afara faptului că este febleţea mea, mă bucură şi faptul că el vrea să joace pentru echipa naţională a României. Ar vrea să se naturalizeze, să fie român. Chiar vorbeam cu el zilele acestea despre acest subiect, aşa că sper ca cei care au urechi să audă. Mi-ar plăcea şi sper să văd la mijlocul terenului un cuplu Bourceanu - Pablo de Lucas. Cu ei doi, România ar avea un mijloc extraordinar.Când mă gândesc la Gâlcă, imediat gândul îmi zboară la De Lucas. Sunt cam la fel, puţin mai rapid mi se pare spaniolul. În rest, la fel de inteligent, cerebral, n-aveai timp să-l ataci pe Gâlcă", a spus Mutu.

Pablo De Lucas are 27 de ani şi a venit la Petrolul în 2013 de la Salamanca. El mai are contract cu "lupii" până în 2016.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite