Marica n-are echipă de club, dar îşi deschide o terasă de lux la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica
Ciprian Marica

Ciprian Marica a jucat la Şahtior Doneţk, VFB Stuttgart, Schalke 04 şi Getafe, toate cluburi puternice financiar şi de care a fost plătit cu milioane de euro.

Deşi mediul de business din România nu pare cel mai stabil, jucătorul în vârstă de 28 de ani a avut încredere şi a investit recent 500.000 de euro într-un complex la malul Mării Negre.

Spaţiul, care face parte din Caelia Rezidence, a fost concesionat pe 10 ani de la Viorel Păunescu, fostul preşedinte al Stelei, proprietar pe clădire. Marica a venit doar cu banii şi cu ideea de a deschide un restaurant, un lounge bar cu zonă de plajă cu şezlonguri şi separeuri de lux.

Şi zona este una pe măsură, cei mai bogaţi români achiziţionându-şi în ultimii ani apartamente în apropiere. Totul va fi inaugurat la jumătatea lunii iunie, iar partea culinară va fi asigurată de către Star Chefs Management, grup elitist de bucătari români. 

În privinţa viitorului său fotbalistic lucrurile sunt destul de necalre, Ciprian dezvăluind doar că din toamnă va evolua în Anglia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite