Nadal, aproape să fie scos din circuit de Irina Bara: Românca a povestit un episod simpatic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rafael Nadal e un jucător foarte popular printre fete
Rafael Nadal e un jucător foarte popular printre fete

Spaniolul de 34 de ani a câştigat de curând French Open 2020, fără set pierdut! Dacă adversarii n-au reuşit să-l încurce pe teren, în schimb, Irina Bara era să-l accidenteze grav.

Lumea tenisului e plină de poveşti amuzante care apar, periodic, mai ales când turneele se răresc, spre sfârşitul sezonului. Iar în 2020, perioada competiţională s-a scurtat drastic din cauza pandemiei, aşa că sportivii au şi mai mult timp de poveşti.

Invitată la GSP Live, Irina Bara (25 de ani / 115 WTA) a dezvăluit un episod amuzant pe care l-a trăit la Paris. La French Open 2020, românca a făcut un turneu chiar reuşit, obţinând cel mai bun rezultat obţinut până acum la Roland Garros, atingerea turului III. Aici, a fost învinsă de Sofia Kenin (4 WTA), scor 2-6, 0-6, americanca avansând, ulterior, până în finală.

Ce a povestit Irina Bara?

*Eu ieşeam din vestiar de la fete şi aveam o baterie externă foarte grea, cu care îmi încărcam telefonul. Nadal se încălzea şi eu nu voiam să-l deranjez. Am încercat să-l ocolesc, să plec cât mai repede de acolo şi, în acel moment, am scăpat bateria. Era să o scap fix pe piciorul lui. Nu l-am lovit, mulţumesc, Doamne, dar era să-l accidentez destul de rău dacă îi scăpam bateria pe picior.

*I-am cerut scuze, iar el a spus: «Don't worry, no problem!» Am plecat cât mai repede, îmi era ruşine, mă simţeam foarte prost. Mă simţeam vinovată pentru accidentarea lui Nadal. Mă gândeam că dacă nu câştigă anul ăsta, eram eu vinovată şi nu puteam să trăiesc cu aşa ceva. Se întâmplă mereu chestii amzuante, dar asta-i foarte proaspătă şi de asta mi-am amintit-o.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite