Nadal a fost întrebat dacă se poate vorbi de prietenie în relaţia sa cu Federer! Răspunsul îl poate deranja pe elveţian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
federer nadal

Rivalitatea de aproape două decenii dintre jucătorii care au fiecare câte 20 de titluri de Grand Slam  a lăsat de multe ori impresia că a generat între cei doi şi o prietenie la cataramă.

Rafael Nadal şi Roger Federe s-au întâlnit de 40 de ori (24-16 pentru spaniol) în circuitul ATP, au jucat nenumărate meciuri demonstrative şi au apărut umăr la umăr în cadrul mai multor interviuri sau a unor acţiuni caritabile. Mai mult, cei doi au luptat şi de aceeaşi parte a barcicadei, ei jucând dublu în cadrul Laver Cup. 

În acest context, Nadal a fost întrebat, de Tennis World USA, dacă între el şi elveţian s-a creat şi o legătură de prietenie, iar spaniolul a dat un răspuns diplomatic. "Suntem foarte buni amici. În timp însă, relaţia noastră s-a îmbunătăţit, dar nu sunt prieteni apropiaţi. În cazul în care ar urma să fim adversari pe teren, nu i-aş spune niciodată dacă aş avea o problemă la genunchi. Dar putem să ne sunăm oricând şi să vorbim despre orice. Chiar astăzi am discutat cu el (n.r. - ziua în care a vorbit pentru publicaţia din SUA)", a spus spaniolul pentru sursa citată. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite