Nadia Comăneci: „Felicitări, Simona Halep! Eşti o campioană. România este mândră de tine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă română Nadia Comăneci i-a transmis mai multe mesaje de încurajare Simonei Halep prin intermediul reţelei sociale Twitter. „Eşti o campioană”, a spus fosta olimpică despre tenismena din România, la finalul partidei de la Roland Garros.

„Ce performanţă! România este mândră de tine, Simona. Astăzi ai făcut istorie. Eşti o campioană. România este mândră de tine”, a scris Nadia Comăneci pe contul personal de Twitter.

Simona Halep, în vârstă de 22 de ani, a pierdut, sâmbătă, finala de la Roland Garros, în faţa jucătoarei ruse Maria Şarapova, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-4, după un meci care a dura peste trei ore.

Partida desfăşurată la Paris a fost urmărită cu sufletul la gură şi de circa 1.000 de români care au mers în parcul Herăstrău să vadă finala de la Roland Garros pe un ecran imens.

De asemenea, şi fostul tenismen Boris Becker, actualul antrenor al lui Novak Djokovici, a declarat că are „un mare respect pentru Simona Halep”.

„Bravo, Maria Şarapova! Un mare respect pentru Simona Halep. Ce finală! I-aţi făcut pe toţi să iubească tenisul feminin”, a notat Boris Becker, pe contul său de Twitter.

Un mesaj de felicitare a venit sâmbătă seara şi din partea militarilor Batalionului 20 Infanterie Dolj - „Scorpionii Negri”.

„Chiar dacă suntem în îndepărtatul Afganistan, noi am fost cu sufletul alături de tine şi am trăit meciul la intensitate maximă. Ne-ai făcut să fim mândri că suntem români şi nu uita că eşti, ca şi noi, o luptătoare. Mult succes în competiţiile viitoare şi la cât mai multe finale! Mulţumim, tu eşti campioana noastră”, a fost mesajul soldaţilor români din străinătate.


Citeşte şi:

Halep, în finală la Roland Garros: Maria Şarapova conduce cu 3-0 în întâlnirile directe cu Simona

Jucătoarele Simona Halep şi Maria Şarapova s-au mai întâlnit până în prezent de trei ori, în 2012, la Indian Wells şi Beijing, şi anul acesta în finala turneului de la Madrid, în toate meciurile impunându-se sportiva din Rusia. Partida de astăzi, finala de la Roland Garros, începe la ora 16.00 şi e livetext pe adevarul.ro.

Simona Halep joacă azi în finală la Roland Garros. French Open a devenit cel mai „bogat“ turneu de Grand Slam

Odată cu turneul din acest an, French Open a devenit cel mai "înstărit" Grand Slam, depăşind Australian Open la premii acordate.

Simona Halep, înainte de finala cu Şarapova: Va fi un eveniment important pentru ţara noastră, pentru mine

Jucătoarea Simona Halep a declarat, vineri, cu o zi înaintea finalei de la Roland Garros, că are energia necesară pentru a disputa ultimul act al turneului. „Este dificil, întrucât o finală de Grand Slam este ceva nou pentru mine, dar şi o performanţă incredibilă. Momentan mă simt bine, sunt bucuroasă, fericită. Am şi energia necesară ca să pot juca sâmbătă o finală. Va fi un eveniment important pentru ţara noastră, pentru mine, mă bucur că am aşa mulţi susţinători“, a declarat Simona Halep.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite