Narcisa Lecuşanu s-a retras din handbal - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre retragerea Narcisei Lecuşanu din handbal, plecarea lui Kapetanos de la Steaua şi supărarea lui Mircea Sandu pe fiţele jucătorilor. Printre alte subiecte, Giobani Becali susţine că va fi blat la meciul Craiova-Oţelul, iar Adrian Matei se miră că Becali nu a fost dat încă afară.

Narcisa Lecuşanu s-a retras din handbal

Narcisa Lecuşanu a decis să se retragă din handbal. La 34 de ani, centrul Oltchimului a hotărît că e timpul să lase locul jucătoarelor mai tinere. Mi-aş fi dorit să mai joc, dar nu mai pot. Genunchiul stîng nu mă mai lasă. Am jucat în ultimii ani cu dureri foarte mari, practic, fără cartilaj. Am făcut constant injecţii în genunchi, am strîns din dinţi. Acum am considerat că e timpul să spun «Stop!», a declarat Narcisa Lecuşanu pentru Gazeta Sporturilor.

Kapetanos gata de mondiale!

Kapetanos a plecat de la Steaua să dea goluri la mondiale pentru Grecia. Steaua l-ar fi vrut şi sâmbătă, în ultima etapă, de la Piteşti, dar n-a vrut să se pună rău cu FIFA. Kapetanos le-a promis steliştilor că se întoarce în România, chiar dacă ia titlul mondial şi primeşte oferte de Real sau Barca, scrie Sport.ro.

"Fanii să îl boicoteze pe Becali!" Matei: "Mă mir că nu a fost dat afară încă"

 Becali şi-a pus toţi steliştii în cap după anunţul că va muta echipa la Buzău, scrie Prosport. Fostul lider al suporterilor, Jean Pavel spune că fanii trebuie să îl boicoteze în continuare pe patronul din Ghencea, în timp ce lui Adrian Matei nu îi vine să creadă că Steaua a ajuns în situaţia asta: "Mă mir că Becali nu a fost dat afară mai demult"

 Mircea Sandu: "Cine eşti, Alibec, unde ai jucat tu? Ia-ţi vacile şi du-te la păscut!"

 Viitorul sună groaznic pentru echipa naţională. O spune chiar Mircea Sandu, care îi pune la zid pe jucătorii tineri şi plini de fiţe. Printre fotbaliştii căzuţi în dizgraţie se numără şi Denis Alibec. "Unde a jucat acest fotbalist?", se întreabă ironic preşedintele FRF. "Domnul Alibec, mare fotbalist! Am sunat-o pe mama lui acum doi ani de zile să-i spun să-l oprească de la ciocolată că s-a îngrăşat prea tare. Ăsta-i caracterul şi mentalitatea jucătorilor care chipurile joacă la Inter. Du-te bă băiatule şi joacă unde vrei tu! Ia-ţi vacile şi du-te la păscut", a declarat Mircea Sandu citat de GSP TV.

Giovani Becali: "Va fi un blat de zile mari la Craiova-Oţelul!"

Fostul agent FIFA, Giovani Becali, trage un semnal de alarmă în privinţa partidei pe care Universitatea Craiova o va disputa la Severin împotriva Oţelului Galaţi. "Va fi un blat de zile mari. V-o spune Giovanni Becali. Eu v-am atenţionat să fiţi cu ochii pe greşelile jucătorilor, pe cartonaşe galbene luate. Va fi blat ca să se salveze Craiova", a declarat Giovani Becali citat de Spt FM.





Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite