N’Doye a dat fuga în club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N’Doye nu s-a despărţit de ochelarii de soare nici în discotecă
N’Doye nu s-a despărţit de ochelarii de soare nici în discotecă

Nici nu a ajuns bine în ţară că senegalezul a fost surprins într-un local din Regie până la 3 dimineaţa. Borcea s-a arătat îngăduitor cu N’Doye pentru că era în timpul său liber, însă a ameninţat că cine va chefui înaintea unui antrenament va plăti cu excluderea din lot.

Joi după-amiaza, în jurul orei 17.30, delegaţia dinamovistă a sosit în România din Turcia, acolo unde a avut loc al doilea stagiu de pregătire al echipei. După programul încărcat de antrenamente şi meciuri, Cornel Ţălnar le-a dat jucătorilor liber trei zile, urmând ca luni tot lotul să se prezinte la stadion. N'Doye s-a gândit să profite din plin, alegând să se recreeze în Regie.

În jurul orei 23.30 a ajuns alături de câţiva prieteni în clubul Princess, acolo unde e client vechi, s-a salutat cu un grup de amici, s-a aşezat la o masă şi a urmărit o prezentare de modă. După ce a fost reperat de paparazzi, senegalezul a observat acest lucru, iar fotografii au fost stopaţi de managerul clubului. Totuşi, pentru a evita o nouă întâlnire cu aceştia, N'Doye a părăsit localul pe uşa din spate în jurul orei 3.00.

E recunoscut ca un petrecăreţ

De-a lungul timpului, mijlocaşul african a participat la multe escapade nocturne. Cel mai recent episod s-a petrecut în noiembrie anul trecut când senegalezul şi Tamaş au fost amendaţi cu câte 5.000 de euro pentru că au petrecut până dimineaţa în Downtown. Deşi a fost sancţionat financiar şi ameninţat că va fi pus pe lista de transferuri, N'Doye nu a renunţat la obiceiurile sale şi a declarat că indiferent de consecinţe va petrece în continuare.

Borcea: „Cine greşeşte va fi exclus din lot"

Norocul lui N'Doye a fost că a petrecut în zilele libere primite din partea staffului tehnic, altfel era dat afară de la echipă.

Preşedintele Cristi Borcea a anunţat ce se va întâmpla de acum încolo cu petrecăreţii: „Jucătorii au primit trei zile libere, deci acum nu e nicio problemă, dar în momentul în care cineva petrece noaptea şi a doua zi are antrenament atunci va fi exclus din lot, indiferent de numele său".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite