Neagu, amendată: Cea mai bună handbalistă a lumii a fost „arsă la buzunar“ din cauza unei ieşiri nervoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Neagu are, de obicei, un comportament exemplar, însă un eşec neaşteptat suferit de CSM Bucureşti a scos-o din sărite.

O forţă în Liga Naţională de handbal feminin, fără rivală în luptă pentru titlu, CSM Bucureşti a pierdut, totuşi, la Craiova, scor 21-23.

Rezultatul a enervat-o pe Cristina Neagu, care le-ar fi adresat cuvinte jignitoare arbitrilor Diana Florescu şi Anamaria Stoia. Cele două n-au trecut acest episod cu vederea şi au notat totul în raportul lor. Drept urmare, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal (FRH) a venit, astăzi, cu decizia: o amendă de 500 de lei pentru Neagu!

Ce scrie în comunicatul Comisiei de Disciplină?

În legătură cu jocul dintre echipele SCM Craiova şi CSM Bucuresti, LNF, disputat în data de 07.03.2018 la Craiova, Comisia văzând şi punctul de vedere al sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi făcând aplicarea la art. 18 lit. c (circumstanţe atenuante) hotărăşte: sancţionarea sportivei Cristina Neagu (CSM Bucureşti) cu penalitate de 500 lei, conf. art. 37.2, lit a, pentru jignirea oficialilor (arbitrii) jocului. Termen de achitare 6.04.2018.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite