Neagu, Mondial încheiat: Cristina nu va juca, astăzi, cu Japonia! Cu câte goluri se întoarce acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România îşi va încheia parcursul dezamăgitor la acest turneu final, astăzi dimineaţă, în confruntarea cu Japonia (ora 11.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look TV).

Meciul Japonia – România are o singură miză în Grupa Principală II. Cum ambele naţionale sunt deja eliminate din cursa pentru primele 7 locuri, ele încearcă doar evitarea ultimului loc în seria din care fac parte.

Doar că, dacă Japonia are şi varianta egalului, având un golaveraj mai bun, România e obligată să câştige pentru a nu termina pe 6 din 6. Uşor de zis, greu de făcut! Iar asta pentru că fetele nu o vor avea pe teren pe jucătoarea lor numărul 1, Cristina Neagu.

Anunţul privind absenţei acesteia a fost făcut de selecţionerul Tomas Ryde, în dialog cu reporterul gsp.ro, aflat în Japonia. Pe scurt: Neagu va fi menajată, întrucât deja a jucat prea mult, într-o perioadă foarte scurtă, în condiţiile în care abia a revenit pe teren după o accidentare gravă.

Ce a spus Tomas Ryde?

*Cristina Neagu e out, Laura Pristăviţa s-a accidentat, le voi da şanse celor tinere. Ştiu că ne va fi foarte greu, fiindcă Japonia a făcut un joc fabulos cu Spania, dar va fi o experienţă perfectă pentru jucătoarele noastre care sunt la primul lor Mondial. Dar să batem Japonia...Va fi foarte greu să reuşim.

49 de goluri a adunat Cristina Neagu în acest Mondial în care, momentan, ocupă locul 4 în clasamentul marcatoarelor.      

Grupa Principală II

Marţi

Rusia – Muntenegru 35-28

Japonia – Spania 31-33

România – Suedia 22-34

Au marcat pentru România: Udriştioiu (4), Pristăviţă (2), Neagu (4), Pintea (4), Florică (1), Polocoşer (1), Ostase (2), Seraficeanu (2), Zamfirescu (2)

Clasament

1. Rusia 4 meciuri, 8 puncte

2. Spania 4 meciuri, 7 puncte

3. Suedia 4 meciuri, 5 puncte

4. Muntenegru 4 meciuri, 4 puncte

5. Japonia 4 meciuri, 0 puncte (golaveraj -24)

6. România 4 meciuri, 0 puncte (golaveraj -37)

Ultima etapă (astăzi, 11 decembrie):

*Spania - Rusia, ora 08.00

 *România - Japonia, ora 11.00

 *Muntenegru - Suedia, ora 13.30 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite