Nebunie la Severin. Pandurii - Gaz Metan a fost 2-1 în minutul 45 şi s-a terminat cu cel mai mare scor din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu Jiu şi Gaz Metan Mediaş au oferit cel mai mare scor din acest campionat, meciul având o desfăşurare greu de anticipat.

Sânmărtean a făcut 1-0 pentru pandurii, în minutul 17 cun un gol fabulos marcat din marginea careului. Munteanu a egalat în minutul 20, iar în prelungirile primei reprize rugasevici a marcat în propria poartă, făcând ca la pauză gazdele să intre în avantaj, scor 2-1. 

La aproape 20 de minute de la startul reprizei a doua, Munteanu a produs probabil cel mai frumos gol al campionatului: un şut absolut superb, de la 25 de metri, la care Stanca a rămas pur şi simplu spectator. Nu avea să fie, însă, ultima sclipire a lui Munteanu, deoarece peste puţin timp, în minutul 67, mijlocaşul Gazului avea să lovească din nou. De această dată, Munteanu a şutat violent din vole, sub bară, şi a marcat al treilea său gol în meci. Pe final, Eric a ieşit la rampă cu două pase decisive de calitate, Axente a înscris pe contraatac, iar Bic l-a învins şi el pe Stanca şi a dus scorul la 5-2 pentru oaspeţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite