Nenorocirea de la Suceava loveşte şi fotbalul: Fratele lui Petre Grigoraş a murit! Cât a durat înmormântarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş a reuşit să plece de la Suceava înainte ca oraşul să fie închis
Petre Grigoraş a reuşit să plece de la Suceava înainte ca oraşul să fie închis

Oraşul care a devenit un focar a intrat în carantină de luni seară, după ce autorităţile au sesizat că peste 600 de cazuri confirmate cu COVID-19 provin de aici.

Spitalul din Suceava s-a transformat într-o „bombă nucleară“ în România. Incompetenţa şefilor şi lipsa echipamentului corespunzător pentru medici au transformat un spital într-un focar de infecţie cu coronavirus.

Cele mai multe decese cauzate de COVID-19 în România au venit de la Suceava şi printre cei care şi-au pierdut viaţa s-a numărat şi fratele antrenorului Petre Grigoraş, după cum a informat doarromania.ro. „Grig“, care acum pregăteşte formaţia Foresta Suceava, a povestit drama prin care trece în aceste zile.

Ce a spus Petre Grigoraş?

*Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. -luni) mi-a murit un frate de coronavirus, am şi alte probleme. El era în Zemeş, (n.r. - o comună de lângă Moineşti), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia e în carantină, e îngrozitor, dar asta-i viaţa.

*Eu sunt în Constanţa acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât şi o parte dintre fotbalişti care erau din alte localităţi. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club, deocamdată, nu e nimeni infectat. Nici jucători, nici angajaţi. Dar sigur că există o stare de teamă.

*Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite