Nevaccinat, Djokovici nu e primit nici în Canada. Out de la Montreal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nole nu are intrare în America
Nole nu are intrare în America

Telenovela Djokovici continuă! Novak va rata un nou turneu important, cel de la Montreal. Fostul lider mondial refuză vaccinul anti coronavirus, astfel organizatorii competiţiei l-au exclus de pe lista participanţilor.

Participarea lui Novak Djokovici la ultimul turneu de Gran Slam al anului, US Open, este în continuare puţin probabilă. Sârbul nu poate intra în Statetele Unite ale Americii, deoarece nu este imunizat anti-coronavirus. Novak Djokovici va rata sezonul de hard american. Fostul lider ATP nu poate participa la Montreal, iar organizatorii competiţiei şi-au explicat decizia. Regulile sunt simple, dacă Nole nu se va vaccina, nu i se va permite să evolueze la turneele programte în săptămânile următoare, scrie as.ro.

”Fie guvernul canadian va schimba regulile privind vaccinarea, fie Djokovici se va vaccina. Dar nu cred că cele două scenarii sunt realiste”, a explicat directorul turneului Masters de la Montreal, Eugene Lepierre.

În ianuarie, Novak Djokovici a fost protagonistul unui scandal imens, după ce a fost expulzat din Australia pentru că nu era vaccinat, ratând Open de la Melbourne. Nole era campionul en-titre şi nu a putut să-şi apere trofeul cucerit. Astfel, anul acesta, sârbul poate rata două din cele patru turnee de mare şlem. La ultimul la care a participat, Wimbledon, Djokovic a devenit campion, însă la Londra nu s-au acordat pucte ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite