Neymar, până în 2025 la PSG! Ce salariu monstruos va încasa brazlianul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar

Clubul francez a anunţat, sâmbătă, prelungirea cu trei ani a contractului cu atacantul brazilianului, care urmează să primească un salariu anual de 30 de milioane de euro.

Neymar şi PSG au pus capăt speculaţiilor privind plecarea fotbalistului de 29 de ani de la gruparea de pe Parc des Princes. În weekend, cele două părţi au anunţat că au parafat prelungirea cu încă 3 ani a contractului în vigoare, înţelegere care urma să expire la finalul anul viitor. ”Paris Saint-Germain este încântată să anunţă că Neymar a semnat o prelungire a contractului pentru încă trei sezoane, până pe 30 iunie 2025”, a fost comunicatul oficial dat publicităţii de parizieni. 

La rândul său, atacantul cu 112 meciuri în tricoul celor de la PSG, pentru ca a înscris 85 de goluri şi a reuşit 51 de assisturi, nu şi-a ascuns nici el satisfacţia semnării noului acord. “Este o mare bucurie să îmi prelungesc aventura la Paris Saint-Germain. Sunt foarte fericit la Paris. Este o mândrie să fac parte din acest grup, să lucrez cu aceşti jucători, cu acest mare antrenor şi să fac parte din istoria acestui club. Sunt lucruri care mă fac să cred şi mai mult în acest proiect. Aici am crescut ca om şi ca jucător”, a declarat fotbalistul al cărui nou contract va fi valabil până la 30 iunie 2025.

Brazilianul a vorbit şi despre câştigarea Ligii Campionilor, principalul obiectiv pentru care a fost adus la gruparea pariziană şi care nu a fost încă îndeplinit. "Desigur, obiectivul meu când am venit la Paris Saint-Germain era să ajut echipa să ajungă în vârf, printre cele mai bune şi ne apropiem. Câştigăm din ce în ce mai multă experienţă pentru a ne ajuta să abordăm aceste tipuri de jocuri, să ştim cum să jucăm în Liga Campionilor, iar PSG este pe drumul cel bun. Suntem din ce în ce mai aproape de pasul câştigării Ligii Campionilor, sunt sigur că o putem face", a declarat Neymar pentru site-ul oficial al lui PSG. 

După asigurarea serviciilor lui Neymar, PSG speră să dea marea lovitură prin aducerea lui Messi.  Argentinianul a vrut să plece de la Barcelona încă de anul trecut, însă a fost blocat de o clauză din contract. Pe zi ce trece însă, probabilitatea ca despărţirea lui Messi de catalani să se înfăptuiască este tot mai mare, PSG şi Manchester Cityy fiind creditate acum cu cele mai mari şanse să obţină semnătura argentianului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite