Neymar, distrus în presa franceză: „Un ticălos răsfăţat!“. Un fost jucător al PSG, scârbit de brazilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar

Paris Saint-Germain a suferit un eşec neaşteptat în weekend, 0-2 în Ligue 1, în deplasarea de la Rennes. Iar unul dintre starurile echipei a fost imediat arătat cu degetul.

Neymar (29 de ani) s-a reunit, în acest sezon, cu bunul său prieten, Lionel Messi (34 de ani), alături de care a făcut furori, la Barcelona, în perioada 2013-2017. Deocamdată, la Paris, „focurile de artificii“ lipsesc, cu desăvărşire, după această reuniune!

În primul rând, Messi a ajuns deja la trei meciuri de campionat fără gol marcat. Argentinianul „trăieşte“, deocamdată, din golul pe care l-a înscris, la mijlocul săptămânii trecute, în Liga Campionilor.

În cazul lui Neymar, situaţia e la fel de alarmantă! Brazilianul are trei partide la rând fără gol marcat. De fapt, singura sa reuşită, în acest sezon, într-o partidă oficială pentru PSG datează de la 19 septembrie, când a marcat în victoria cu Lyon (2-1). Şi atunci însă, golul a fost din penalty.

Având în vedere acest randament scăzut al lui Neymar, criticile au început să-l vizeze din ce în ce mai clar. Potrivit Eurosport, după eşecul cu Rennes din weekend, brazilianul a fost pus la zid de Edouard Cisse, fostul mijlocaş al lui PSG (1997-2007).

Ce a spus Cisse în „Le Parisien“?

*La Barcelona, Neymar avea un rol clar. Avea un joc mai curat şi ceea ce trebuia să facă era să spargă apărările adverse şi să-i dea mingea generalului Messi. A făcut-o bine, de aici şi relaţia cu Leo. La Paris, i-au dat «cheile» şi l-au lăsat să facă tot ce a vrut. La un moment dat, s-a pierdut, şi-a pierdut busola. E un jucător grozav, nimic de spus, dar a devenit un ticălos răsfăţat care forţează totul.

88 de goluri şi 54 de pase de gol a adunat Neymar pentru PSG, în 123 de partide oficiale.   105 goluri şi 76 pase decisive a avut Neymar, în tricoul Barcelonei, în 186 de meciuri disputate.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite