Nici măcar Darren Cahill n-a putut să o pună pe picioare pe Simona Halep. Ce i-a cerut australianul să facă atunci când a fost chemat din tribună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Darren Cahill
Darren Cahill

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a privit uluit din tribune cum eleva sa pierde categoric meciul cu Elina Svitolina, din semifinale de la Toronto.

După primul set, el a fost chemat pe teren de Simona şi a încercat să o pună pe picioare pe aceasta, dar fără succes.

"Haide! Ce se întâmplă, nu simţi mingea? Totul trebuie să vină din picioarele tale! Eşti foarte statică, aleargă mai mult după serviciu sau retur. Luptă, concentrează-te! Ridică-te şi serveşte mai bine. Încearcă să închei punctele puţin mai rapid. Nu te mai gândi la greşeli, încearcă să loveşti cât mai precis şi atât. Hai că poţi să faci asta! Adu-ţi aminte că ai făcut-o la Paris! Faci niste game-uri bune la început şi eşti în meci", i-a spus Darren Cahill sportivei, conform ziare.com.

Înaintea acestui meci, Simona afirmase că vrea să apeleze cât mai puţin la ajutorul lui Darren Cahill, care nu o poate ajuta la marile turnee, adică la cele de Grand Slam, unde e interzisă intervenţia antrenorului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite