Nicolae Stanciu, prestaţie ireală în Cupa Cehiei! Ianis Hagi, revenire spectaculoasă după ce s-a vindecat de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stanciu

Veşti bune pentru selecţionerul Mirel Rădoi în perspectiva meciurilor cu Germania şi Armenia programate luna viitoare în preliminariile pentru CM 2022octombrie.

Miercuri seara, în 16-imile Cupei Cehiei, Slavia Praga era condusă surprinzător la pauză de formaţia din liga secundă Velvary, scor 2-0. Campioana Cehiei a întors însă rezultatul în partea secundă, principalul artizan al calificării fiind Nicolae Stanciu, care a marcat trei goluri (55, 60 - pen şi 90+1 ) şi a oferit pasa decisivă pentru reuşita lui Ibrahim Traore (56)

Stanciu a început partida titular şi a rămas pe teren până la ultimul flueir al arbitrului. 

Ianis Hagi, pasă de gol

Românul din lotul celor de la Glasgow Rangers a revenit într-un meci oficial după ce a lipsit peste două săptămâni de la antrenamente din cauza infectării cu noul coronavirus. Miercuri seara, Ianis a fost rezervă în confruntarea cu Livingston, din sferturile de finală ale Cupei Ligii Scoţiei, a intrat pe teren la pauză şi a avut nevoie de doar 2 minute pentru a oferi pasa decisivă pentru golul care a deblocat tabela. 

În final, Rangers s-a impus cu 2-0, cele două goluri fiind marcate de Roofe '48 şi Morelos '63.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite