Nicuşor Dan, în tribune la CSM - ŢSKA Moscova. Ce spune despre costurile echipei şi care sunt perspectivele acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan FOTO Facebook

CSM Bucureşti a învins sâmbătă, la Bucureşti, formaţia ŢSKA Moscova, scor 32-27 (20-12), în manşa tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Chiar dacă accesul spectatorilor nu a fost permis, în tribunele de la Sala Polivalentă s-a aflat şi primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care a ţinut să le încurajeze personal pe "tigroaice"

Conform gsp.ro, la finalul partidei, edilul le-a felicitat pe jucătoarele CSM-ului şi le-a asigurat că echipa va avea finanţare în continuare.

"După cum ştiţi, am făcut o vizită la club la jumătatea lunii decembrie, când era acea perioadă de incertitudine. Am discutat cu majoritatea consilierilor din Consiliul General, am promis că asigurăm finanţarea acestei echipe la nivelul pe care l-a avut anul trecut. În baza acestei promisiuni şi a regularităţii plăţilor pe care noi le-am făcut, campania de transferuri a decurs normal, echipa aceasta şi-a recăpătat credibilitatea faţă de jucătoare şi faţă de impresari. Sper să intrăm în Final 4. În orice caz, am revenit în lumea handbalului", a spus Nicuşor Dan. 

Întrebat dacă nu ar fi mai bine ca banii cheltuiţi cu finanţarea clubului să fie redirecţionaţi în construcţia unei săli proprii, edilul a declarat că acest proiect nu ar fi sustenabil. "E bine că avem o echipă ca aceasta, care să-i stimuleze pe copii să facă sport. Echipa de handbal CSM Bucureşti costă undeva, cu salarii, competiţii, cu tot, la 17-18 milioane de lei. Iar o sală este peste 200 de milioane de lei", a mai spus Nicuşor Dan

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite