Nicuşor Stanciu, cu capul plecat, după meciul pierdut categoric în faţa Spaniei. Ce crede că trebuie să se schimbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa naţională de fotbal a României a suferit o înfrângere categorică în faţa Spaniei, elevii lui Cosmin Contra fiind învinşi cu 5-0.

Legitimat la Slavia Praga, Nicuşor Stanciu a avut o reacţie spăşită, după meciul pierdut la scor mare în faţa ibericilor:

„E foarte dificil, nu-mi găsesc cuvintele. Indiferent că jucăm cu Spania sau cu oricare alt adversar de calibru, 5-0 este un scor foarte mare şi nu mai e nimic de zis. Când vii la echipa naţională, nu trebuie să simţi că vii să rezolvi tu ceva sau să faci de unul singur. Echipa primează, asta am învăţat, de-a lungul timpului. Nu contează cine marchează sau cine dă pase de gol, ci să luptăm pentru echipă. Va fi greu cu orice naţională vom juca, va fi greu să batem, dacă nu înţelegem acest lucru, oricât de talentaţi am fi. În fotbalul de azi, dacă nu eşti dispus să te sacrifici şi să faci totul pentru echipă, nu poţi avea rezultate”, a punctat mijlocaşul. 

Întrebat ce preconizează ce părere are despre rămânerea selecţionerului Cosmin Contra la echipa naţională, Nicuşor Stanciu a punctat: „Sincer, au fost nişte zile foarte tensionate, după meciul din Suedia, nici noi nu ştiam ce să credem. Cosmin deja ne-a anunţat decizia lui, ştim ce se va întâmpla. Ştiu cât a muncit, în aceşti doi ani, chiar dacă foarte lume l-a criticat, câteodată merita, câteodată nu era nevoie. Am pierdut în mandatul lui trei meciuri, cred, asta e viaţa oricărui antrenor, el suferă pentru rezultatele echipei şi îşi asumă responsabilitatea pentru ce se întâmplă”.

După aceasta campanie de calificări, Spania va evolua la EURO 2020, la fel ca Suedia, în vreme ce România şi Norvegia mai au o singură şansă, la barajele Ligii Naţiunilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite