Noroc fantastic: Trei bucureşteni au luat 270.000 de euro la pariuri! Povestea biletului câştigător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Euro

Cei trei băieţi, consultanţi pentru o companie multinaţională, au reuşit să bifeze 11 rezultate corecte din fotbal, baschet şi handbal.

Anul 2019 se anunţă a fi de bun augur pentru pariorii din România, dacă ne uităm la cazul a trei prieteni din Bucureşti (M. Ionescu, A. Dobre şi I. Rizea) care au dat lovitura la o agenţie Superbet din cartierul Dristor al Capitalei cu un câştig mare la pariuri sportive. Cei trei băieţi, consultanţi pentru o companie multinaţională, au reuşit să bifeze 11 rezultate corecte din fotbal, baschet şi handbal şi să încaseze datorită unor cote bune cu un bilet câştigător a doua sumă ca mărime plătită vreodată de Superbet, cea mai mare casă de pariuri din România: 1.250.000 lei, adică peste 270.000 de euro.

Povestea biletului de 15 lei (ce poate fi verificat online pe site-ul superbet.ro cu seria 6881 P8F3VW), pe care l-au repetat de 20 de ori, este cu atât mai impresionantă cu cât este spusă chiar de marii câştigători.

“Am început să pariem alături de prietenii mai mari, aşa cum face toată lumea. Ni se părea fascinant cum ei reuşeau să câştige cu 2 lei câteva sute de lei, sau chiar mii”, îşi încep aceştia povestea. 

“Primele pariuri câştigătoare le-am obţinut cu bilete de doi lei. Îmi aduc aminte cum din banii aceia mi-am cumpărat o pereche şmecheră de adidaşi. Acum am început să pariem evenimente mai nişate: handbal, baschet şi, în general, evităm sporturile individuale, iar la fotbal ne tentează amicalele, unde e loc pentru pariuri demente, precum au fost aceste două 5+ pe care le-am prins pe bilet”, spune M. Ionescu, unul dintre cei trei colegi de 28, 33 şi 33 de ani. 

Apoi, A. Dobre explică de ce se feresc de evenimentele din sporturile individuale: “Las la o parte bănuielile şi suspiciunile şi îţi spun argumente obiective: în sporturile individuale, de foarte multe ori, statistica nu te ajută şi ajungi să depinzi de prea multe date care ţin de factorul uman. Fiecare dintre ele poate influenţa decisiv în defavoarea ta rezultatul final. Am văzut şi pierdut pe destule meciuri în care desfăşurarea şi finalul au fost inexplicabile. Aşa că am ajuns să zicem gata cu sporturile individuale. Iar în ceea ce priveşte competiţiile pe care ne concentrăm, recunosc că ne place să jucăm atunci când ştim că toată lumea joacă, dar ne place şi mai mult să evităm ce joacă majoritatea pariorilor”.

Şi, totuşi, care a fost povestea marii lovituri? Cel de-al treilea norocos, I. Rizea, povesteşte emoţiile prin care au trecut şi victoria dramatică din ultimele secunde care le-a adus frumoasa sumă: “Ultimul eveniment a fost baschet. Am pus GTPP 86.5 în Bologna-Olimpija (adică Bologna să marcheze peste 86 puncte). Şi Bologna a fost condusă aproape tot meciul. Meciul ajunsese la 85-84 pentru Bologna şi mai erau 10 secunde! Bologna a ratat 2 dintre ultimele 4 libere şi conducea cu 85-84. Ne mai trebuiau 2 puncte! Aveau posesia şi mai erau 10 secunde. Ştiam că Olimpija n-o să-i lase să arunce de 3. Cu fix trei secunde înaintea finalului Olimpija a făcut fault! De data asta, Bologna a dat ambele libere. Şi ne-a băgat în buzunare un million şi ceva de Lei!”.

Deja putem spune că Superbet bifează anul şi recordul. În 2017, un bucureştean a câştigat primul million exclusiv din pariuri sportive, în 2018, doi prieteni băcăuani au stabilit recordul absolut câştigând peste 1.300.000 Lei, iar 2019 a început în forţă cu acest câştig mare la pariuri sportive.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite