Norvegia, „anesteziată“ după bătaia primită de la România: „Am fost un pitic pe lângă Pintea!“. Reacţii de pus în ramă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai galonată echipă de handbal feminin din lume n-a avut nicio şansă, miercuri seară, la Brest în faţa României care s-a impus de o manieră categorică.

Până miercuri seara, Norvegia era coşmarul româncelor în handbal. Acum însă, va trece mult timp până când norvegiencele îşi vor reveni după înfrângerea suferită în faţa României!

Pe lângă faptul că au fost neputincioase în faţa lui Neagu şi colegele ei, nordicele şi-au compromis, aproape în totalitate, şansele la o medalie europeană la această ediţie, după eşecul de la Brest. Asta deoarece, ele vor începe Grupa Principală II cu zero puncte şi au nevoie de un miracol pentru a-şi păstra titlul din 2016.

După înfrângerea cu România, norvegiencele au recunoscut, la unison, supremaţia tricolorelor.

Ce au spus?

Veronica Kristiansen: Am fost un pitic în spatele lui Pintea. Trebuie să ne câştigăm toate meciurile şi să aşteptăm şi ajutorul altora, însă ştiu ce mentalitate avem şi nu vom renunţa.

Heidi Loke: N-am fost aproape nici măcar o dată. Ştiam cu ce vor veni, însă n-am reuşit să le oprim. N-am fost deloc unite în apărare. E greu acum.

Stine Oftedal: A fost dur. E dureros să pierzi la o asemenea diferenţă, însă mai avem trei meciuri în Grupa Principală pe care trebuie să le câştigăm.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite