Novak Djokovic cedează la Turneul Campionilor, după un meci foarte spectaculos, de aproape trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dominic Thiem îl învinge pe Novak Djokovic FOTO Arhivă personală/Facebook
Dominic Thiem îl învinge pe Novak Djokovic FOTO Arhivă personală/Facebook

Partida dintre Novak Djokovic (2 ATP) şi Dominic Thiem (5 ATP), disputată marţi seară, a adus în atenţie o confruntare spectaculoasă şi un duel încrâncenat la Turneul Campionilor.

A fost nevoie de două ore şi 50 de minute ca să aflăm câştigătorul meciului dintre Novak Djokovic şi Dominic Thiem. Dacă, în primul set, sârbul a reuşit să se impună în tie-break, cu 7-6(5), începând din cel de-al doilea nu s-a mai regăsit şi adversarul său a egalat, după un 6-3 dezechilibrat. 

Frumuseţea partidei s-a regăsit mai ales în setul decisiv, unde niciunul dintre jucători nu a vrut să cedeze, până în ultima clipă. În cele din urmă, Dominic Thiem a închis meciul scor 7-6(5) şi a devenit „campionul” acestei seri, în vreme ce Novak Djokovic a mai găsit „bruma” de puteri pentru un gest de fair-play, acela de a-şi felicita adversarul, la finele unui meci foarte disputat.

După această victorie, Dominic Thiem s-a calificat în semifinalele competiţiei, în vreme ce sârbul se va duela pentru al doilea loc în semifinale cu veşnicul său rival, Roger Federer. Reamintim că, marţi, s-a desfăşurat etapa cu numărul doi din faza grupelor de la Turneul Campionilor. În cealaltă partidă, câştigător a fost Roger Federer, care l-a învins pe Mattia Berrettini.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite