Novak Djokovici, asaltat de pasageri în Dubai: A făcut poze cu toată lumea | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

Novak Djokovici a călătorit toată noaptea pe ruta Melbourne - Dubai, după ce aventura sa de 11 zile în Australia s-a încheiat cu expulzarea sa din această ţară.

Liderul ATP ar fi trebuit să fie implicat, de astăzi, în primul Grand Slam al anului (17-30 ianuarie), însă deja e în drum spre casă, iar asta fără să fi disputat nicio partidă, la Melbourne.

Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a părăsit Australia, având o escală, la Dubai. Vorbim despre ruta parcursă şi când a aterizat pe aeroportul Tullamarine, la Melbourne, puţin înainte de miezul nopţii, la data de 5 ianuarie. Atunci, a fost oprit de Poliţia de Frontieră, trăind cel mai mare coşmar din cariera sa sportivă. Acum, la sosirea în Dubai, a fost asaltat de restul pasagerilor. 

Spre lauda sa, în ciuda situaţiei neplăcute în care se află, campionul sârb a avut răbdarea necesară de a sta cu fiecare doritor pentru a face câte un selfie, chiar cu zâmbetul pe buze. 

După mai multe minute petrecute la ieşirea din avion, Nole a pornit spre celălalt Terminal, împreună cu antrenorul său, Goran Ivanisevici. De fapt, acesta a fost şi singurul om din staff lui Djokovici care, la un moment dat, s-a enervat, când oamenii din jur începuseră să-l ia la întrebări pe Novak.

VEZI IMAGINILE CU DJOKOVICI LA SOSIREA ÎN DUBAI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite