Sport

articolul anterior articolul urmator

Novak Djokovici, dat de gol: Unde va sta, în următoarele zile şi ce le-a promis australienilor

11
17 Jan 2022 11:04:40
Autor: Amir Kiarash

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a ales o destinaţie retrasă pentru a se reface din punct de vedere mental, pe durata Australian Open 2022 (17-30 ianuarie).

Novak Djokovici a ajuns, la Dubai, fiind asaltat de pasageri la coborârea din avion, după cum „Adevărul“ a arătat aici. Doar că, potrivit informaţiilor obţinute de jurnaliştii sârbi, Nole nu va rămâne în Emirate.
 
Sportivul de 34 de ani a făcut doar o escală, la Dubai, parcurgând acelaşi traseu pe care l-a avut şi când a mers la Melbourne. După acest tranzit în Emirate, Nole îşi va continua călătoria, destinaţia finală fiind Marbella (Spania). Potrivit Eurosport, care a citat presa din Serbia, aici, Novak se va reuni cu familia sa, care va sosi din Serbia. Djokovici va petrece zece zile, la Marbella, pentru a se reface mental, după calvarul pe care l-a trăit, în cele 11 zile în care s-a aflat, la Melbourne.
 
Acord cu organizatorii turneului
 
Cât timp a fost în Australia, Nole a beneficiat de susţinerea puternică a Federaţiei de Tenis din această ţară. Craig Tiley, preşedintele Tennis Australia, care e şi directorul Australian Open, a făcut tot posibilul să-l aibă pe liderul ATP pe tabloul principal. Iar asta mai ales din raţiuni financiare.
 
În ciuda expulzării sale din Australia, Novak a rămas în relaţii bune cu oamenii de la Federaţia de Tenis. Şi, din dorinţa de a nu eclipsa şi mai mult Australian Open, le-a promis că nu va mai face niciun comentariu, în următoarea perioadă.
 
„Novak a încheiat un acord cu organizatorii turneului să nu facă vreo declaraţie până la încheierea primului Grand Slam al anului“, au dezvăluit jurnaliştii sârbi.
 
CITEŞTE ŞI:
 
Novak Djokovici, planuri schimbate: Unde va ajunge, în următoarele ore şi ce îl aşteaptă
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

11 Comentarii

Stengaru Cosmin
17.01.2022, 11:27:17

.......... "Efectele Afacerii Djokovici " 17 ianuarie 2022 de Marius Ghilezan , Romania Libera " Lumea a aflat că Nole urmează să fie deportat. Avocații săi au pierdut procesul cu ministerul imigrărilor din Australia. Spre dezamăgirea fanilor, nu va juca la Australian Open. În locul lui va fi pus un looser-boy. Care sunt efectele Afacerii Djokovic? Lumea nu va mai fi la fel. Dacă e să întrebi zece cetățeni ai lumii globale, din ce motiv a pierdut Nole apelul din instanța de la Antipozi, nouă ți-ar spune că a mințit în formularul de intrare în țară. Că nu a respectat regulamentul de izolare. Nema ništa. Ar spune, dacă ar mai trăi, Siniša, vânzătorul de carpete cu cai verzi pe pereți, din Ocicopiatz-ul copilăriei mele. Doar cine a urmărit procesul din noaptea de sâmbătă spre duminică, desfășurat pe parcursul a șase ore, la Melbourne, știe că verdictul este mult mai crunt. Nu doar pentru Djokovic sau Serbinatorul, cum l-am descris într-un editorial recent, ci și pentru cei care încă mai gândesc și nu se aruncă în puțul cu seringi, împreună cu gloata, se apropie sfârșitul drepturilor individuale și renașterea colectivismului marxist."

-24 (26 voturi)
Stengaru Cosmin
17.01.2022, 11:28:22

............ Efectele Afacerii Djokovic Jucătorul număr 1 al lumii a fost interzis în Australia, timp de trei ani (astăzi se va publica motivarea deciziei magistraților), pentru delict de opinie. Da, nu vă vine să credeți? A fost acuzat că, prin prezența sa, ar spori curentul antivacciniștilor. Se conturează un univers distopic, în care numai nebunii se vor opune regulilor dictate de regimentul terorii. George Orwell avea să ne asigure, încă din “1984,” că tu, dictatorule, “ai putere atunci când rupi conştiinţa omului în bucăţi, iar bucăţile vii le rearanjezi în forme noi, pe care tu însuţi le hotărăşti.” Și l-au rupt pe Nole în bucăți, pentru a da alte formă de viață, mai umile, mai troglodite, dar mai ascultătoare. A fost executat mișelește de justiția obedientă Marilor Oriente cu seringa? Ce argument li s-au pus judecătorilor? Avocații Ministerului Imigrărilor i-au surprins până și pe avocații apărării. Au pus pe masa judecătorilor o premisă mincinoasă, potrivit căreia Djokovic era împotriva vaccinării."

-25 (27 voturi)
Stengaru Cosmin
17.01.2022, 11:33:23

........... Condamnat pentru delict de opinie. Se întorc vremurile internaționalismului proletar Avocatul Wood al acuzării a susținut teza că jucătorul sârb nu ar vrea să-și facă vaccinul. Întrebat pe ce se bazează, a arătat un articol din presă, din aprilie 2020, din care a citat parțial și nu ar fi expus și partea în care jucătorul s-ar arăta deschis în ceea ce privește vaccinarea. Djokovic a spus în acel articol că „Nu sunt expert, vreau să aleg varianta cea mai bună pentru organismul meu.” Jumătățile de adevăr au trimis mulți oameni în pușcărie. Justiția teleghidată de la noi e încă o probă că danileții, acești embrioni de laborator, sunt creați pentru a trimite la beci spiritele libere. L-au făcut antivaccinist, fără probe! Pentru ca varza să fie pusă pe capră și capra trecută de broască pe malul corect politic, avocatul Ministerului Imigrărilor a turnat magistraților că acuzatul vine dintr-o țară ca Serbia, în care sub 50% sunt vaccinați. A și tras o concluzie: lăsat liber, Djokovic ar putea face prozeliți printre vacciniști. Doar că minciuna e cât casa terorii, în care sălășluiesc demonii cu acele de înțepat și de pus branulele tăcerii. Cel mai mare jucător de tenis al lumii nu a spus niciodată că el e antivaccinist. A anunțat doar că decide ce e mai bine pentru organismul său."

-25 (27 voturi)
Stengaru Cosmin
17.01.2022, 11:42:08

.............. “Cred că, dacă Djokovic ar fi vrut să joace aici, ar fi putut să o facă fără probleme. A mers pe alt drum, a luat alte decizii,” a spus Nadal, potrivit presei sportive. O jucătoare din partea de jos a WTC a zis, în ton cu sclavii: “dacă se vaccina nu ajungea să fie dat afară din țară.” Roger Federer a tăcut și și-a numărat banii. El câștigă mai bine decât Nadal și Djokovicla un loc. Cum să se opună corporatiștilor care au resetat lumea ? Ars între coloanele progresiste, devine eroul Djokovic a fost pedepsit în numele unei întregi lumi care nu vrea să se predea. Justiția, ghidată de interesele juntei globaliste, l-a condamnat, culmea, pentru ce avea în gând să spună, dar nu a zis. Milițiile gândirii se revarsă, deci, plenar, în toată splendoarea turmelor de aplaudaci, care latră zi lumină despre nevoia de respect dat statului de drept și regulilor statale. Nu-mi amintesc despre vreo țară care să fii introdus vaccinarea obligatorie. Nole e doar un test de rezistență. De la semnarea Declarației Universale a Drepturilor Omului, până în prezent, justiția nu a mai produs o asemenea condamnare a vorbelor nerostite, semn că inchizitorii sunt la un portărel culcat, distanță. Dacă nedreptatea cea mai mare a secolului XlX a fost Afacerea Dreyfus, cea a secolului XXI este arestarea gândului. Și când George Orwell descria universul său distopic, era la mijlocul distanței dintre trecutul de infamie și viitorul din acele seringilor. Neomarxismul și Platon, baba și racheta de tenis Neomarxiștii nu și-au ales întâmplător ținta. Nole era considerat până la data executării sale drept cel mai puternic și mai echilibrat sportiv din lume. Instrumentele noii doctrine de stăpânit lumea au prins în ghilotină mai demult și universul sportiv. Acolo, vorba lui Platon, e singurul loc din cetate în care toți oamenii sunt egali. Și când te gândești că părintele peșterii simbolice a prevăzut că lumea va fi condusă de Zei cu puteri morale, nu de mișei cu piei de năpârci, în chip de măști de salvare. Care au fost efectele Afacerii Dreyfus? Formarea blocului stângist, naşterea Action Français, o mișcare de dreapta radicală şi impulsionarea antisemitismului. Ce va fi după Afacerea Djokovic? Dreptul colectiv va suprima dreptul individual. Și aici e marea schismă a democrației, redistribuită între falanga oligarhiei și a profitorilor noii revoluții."

-24 (26 voturi)
Bombonel Bombita
17.01.2022, 13:50:11

Merge la risc in Spania. Daca spaniolii ar fi atat de rigurosi ca australienii, ar fi o problema pentru Djokovic, avand in vedere ca a circulat pe-acolo pozitiv in preajma anului nou potrivit buletinului ala pozitiv (daca o fi fost pozitiv, lucru indoielnic).

+1 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (11)

Modifică Setările