Novak Djokovici a fost reţinut din nou de forţele australiene de frontieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Novak Djokovici a pierdut un nou "meci" cu statul australian. Sârbul a fost din nou reţinut de forţele australiene de frontieră, după ce i-a fost ridicată viza de intrare în ţară, a doua oară în decurs de o săptămână.

Liderul ATP, Novak Djokovici, a fost interogat din nou de către Poliţia de frontieră australiană, sâmbătă dimineaţă. Tenismenul a fost reţinut şi urmează să apară în faţa unui tribunal federal. Audierea finală  va avea loc duminică, cu o zi înaintea startului Australian Open, competiţie la care Djokovici a obţinut titlul de 9 ori. 

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, pentru a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, Novak Djokovici, relatează news.ro. 

Djokovici a ajuns în Australia pe data de 5 ianuarie atunci când forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, fiind reţinut pe aeroport. 

Poliţiştii de frontieră au decis să anuleze viza de intrare în ţară a sârbului pe motiv că nu este vaccinat şi nu respectă regulile sanitare locale impuse călătorilor veniţi în Australia. Djokovici a făcut apel la decizia autorităţilor câştigând în primă înstanţă, la 10 ianuarie. Acesta a fost eliberat din centrul pentru imigranţi, dar după câteva zile australienii au revenit la prima decizie de a-i anula viza. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite