Novak Djokovici, jignit de doi prezentatori de televiziune australieni: „E un mincinos cretin” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici FOTO Arhivă
Novak Djokovici FOTO Arhivă

Novak Djokovici  a fost acuzat că şi-a falsificat testul pozitiv la COVID-19 şi jignit de către doi prezentatori ai televiziunii australiene Channel 7. Reprezentanţii televiziunii nu ştiau că în continuare sunt filmaţi când au început seria de jigniri la adresa sportivului.

„Oricum priveşti, Novak Djokovici este un mincinos cretin. Este regretabil că toată lumea a fost alături de el. Nici nu cred că a fost pozitiv la coronavirus. Nu cred că acel test e adevărat”, a afirmat Rebecca Maddern. Prezentatoarea credea că a fost încheiată transmisiunea.

Rebecca a fost completată de colegul ei, Mike Amor: „Djokovici este un idiot. Ne spune rahaturi, scuze de rahat şi minciuni de rahat. Cred că o să scape cu totul”.

Presa din Australia a dezvăluit în această dimineaţă că sârbul e bănuit că ar fi minţit în formularul completat la intrarea în Australia. Atunci, Novak Djokovici ar fi bifat că nu a călătorit în altă ţară cu 14 zile înainte de sosirea la Melbourne, lucru contrazis de realitate.

Între Crăciun şi Anul Nou, Djokovici a fost surprins în mai multe zile antrenându-se la reşedinţa sa din Marbella. Din Spania, sârbul a călătorit la Belgrad, pentru ca mai apoi să decoleze spre Australia.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite