O fană a echipei Manchester United îşi riscă viaţa pentru a asista la meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manchester United joacă mereu cu stadionul plin
Manchester United joacă mereu cu stadionul plin

O fană a echipei Mancheser United îşi riscă viaţa pentru a asista la meciurile formaţiei favorite, ea fiind diagnosticată cu o afecţiune gravă, cauzată de lipsa unui hormon ce este implicat în răspunsul la stress, informează The Sun.


Potrivit sursei citate, femeia riscă să moară din cauza stresului simţit atunci când joacă echipa Manchester United. Ea suferă de o afecţiune ce-i pune viaţa în pericol, numită Criza addisoniana, cauzată de lipsa hormonului cortizol (un hormon ce este implicat în răspunsul la stres). Simptomele crizei addisoniene, care este o formă severă a bolii Addison, cuprind ritmuri cardiace anormale, durere severă la nivelul spatelui şi abdomenului, greaţă şi vărsături incontrolabile, scăderea dramatică a tensiunii arteriale, insuficienţă renală şi pierderea cunoştinţei.

Starea femeii se agravează pe măsură ce se apropie finalul meciurilor, dacă echipa favorită nu se află într-un avanatj confortabil.

Femeia le-a spus doctorilor că starea sa se agravează atunci când Manchester United joacă contra unor formaţii precum Manchester City sau Liverpool. Ea urmează un tratament cu cortizol, pentru a-şi atenua simptomele.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite