Sport

articolul anterior articolul urmator

O judoka, campioană olimpică în Japonia, bătută de antrenorul ei

0
2 Dec 2021 11:28:26
Autor: Nicolae Ion
Margaux Piont
Margaux Piont

Margaux Piont a anunţat pe reţelele sociale că a fost bătută de iubitul ei, iubit care îi este în acelaşi timp şi antrenor.

"În noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost victima unei agresiuni în casa mea de către partenerul şi antrenorul meu. Am fost insultată, lovită cu pumnul, dată cu capul de pământ de mai multe ori. Şi în cele din urmă sugrumată", a scris sportiva pe reţelele de socializare, conform news.ro.
Reţinut iniţial, după plângerea sportivei, antrenorul a fost pus în libertate ulterior de o decizie justiţiei care a mâniat-o pe Pinot.
"Credeam că mor. Am mai multe răni, inclusiv un nas rupt şi 10 zile de întrerupere a activităţii. Astăzi justiţia a decis să-l elibereze. Ce valoare are apărarea lor calomnioasă împotriva rănilor mele şi a sângelui împrăştiat pe podeaua apartamentului meu? Ce lipsea? Moartea la sfârşit, poate? Probabil că judoul m-a salvat", a reacţionat ea.
În faţa instanţei, în care a apărut şi el cu contuzii pe faţă, Alain Schmitt, 38 de ani, a recunoscut o înfruntare cu sportiva de 27 de ani, dar a respins acuzaţiile că ar fi lovit-o, iar judecătorul a considerat insuficiente probele prezentate, astfel că l-a eliberat pe antrenor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările