O poveste demnă de un film american: cu ce se ocupă jucătorii de la Auckland City, locul 3 la Mondialul Cluburilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia care tocmai s-a încheiat în Maroc a furnizat un rezultat surprinzător şi emoţionant. O echipă de amatori, venită din play-off, a reuşit o mare performanţă.

Această ediţie a Mondialului Cluburilor s-a disputat parcă doar pentru ca Real Madrid să ducă trofeul acasă. Asta deoarece era evident că există o diferenţă mare de valoare între trupa pregătită de Carlo Ancelotti şi restul formaţiilor calificate. 

În aceste condiţii, triumful „galacticilor“ a venit firesc, însă am avut parte şi de o echipă-surpriză. Campioană în Oceania, Auckland City (Noua Zeelandă), s-a clasat pe locul 3, după ce a câştigat finala mică, la penalty-uri, în faţa celor de la Cruz Azul (Mexic). 

După 1-1 la finalul celor 120 de minute, Auckland City s-a impus cu 4-2 după executarea loviturilor de departajare. Astfel, o trupă formată din mai mulţi jucători amatori, printre care mecanici, şoferi de camion, avocaţi şi arhitecţi, s-a clasat pe locul 3, în timp ce în partida pentru locurile 5-6 ES Setif (Algeria) a trecut la penalty-uri de campioana Asiei, Western Sydney (Australia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite