Sport

articolul anterior articolul urmator

O statuie a regretatului Kobe Bryant şi a fiicei sale, amplasată pe locul unde cei doi şi-au pierdut viaţa

1
28 Jan 2022 01:31:23
Autor: Sergiu Nicolae
Foto Twitter
Foto Twitter

Sculptorul Dan Medina a realizat o statuie a regretatului star NBA, Kobe Bryant, şi a fiicei sale Gianna. Cei doi şi-au pierdut viaţa într-un accident de elicopter produs lângă Los Angeles, în 2020.

Statuia îi înfăţişează pe cei doi privindu-se unul pe celălalt, Kobe Bryant ţinându-şi fiica de umăr. Cel care a realizat statuia a fost prezent şi la locul unde aceasta a fost amplasată, loc în care fostul star NBA şi-a pierdut viaţa alături de fiica sa. 

"Am decis să realizez această statuie fără să mi-o ceară cineva, aşa am simţit eu. Am făcut tot posibilul ca aceasta să fie amplasată la doi ani de la dispariţia baschetbalistului", a declarat Dan Medina, relatează eurosport.ro. 

Kobe Bryant se afla cu fiica sa, în vârstă de 13 ani, şi împreună cu alţi şase pasageri la bordul unui elicopter Sikorsky S-76B atunci când a avut loc accidentul. Elicopterul s-a prăbuşit pe 26 ianuarie 2020, lângă Los Angeles. Pe piedestalul sculpturii sunt trecute numele tututor celor care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Ţepeş
28.01.2022, 04:37:17

E bine că apar statui noi, "in memoriam", a celor care au făcut ceva semnificativ în viața lor, și care, nu-i așa au reprezentat ceva pentru omenire. Sper ca zgubiliticii să nu înțeleagă că am ceva cu acest grup statuar. Nu, din contră. Cred că fiecare are dreptul să-și manifeste sentimentele liber. Dar mă întreb dacă nu ar trebui dărâmate statuile vechi? Tot ca manifestare liberă a sentimentelor. Cine mai știe la ce echipe au jucat Abraham Lincoln, Winston Churchil sau Mihai Viteazul? PS. Sigur, când scriu "sentimente", mă refer strict la "sentimentele noastre", nu la sentimentele altora, barbare și de neînțeles, învechite, care pot agresa sentimentele noastre, care sunt foarte sensibile.

-15 (15 voturi)
Modifică Setările