VIDEO O tribună a stadionului echipei Amiens s-a prăbuşit după ce fanii sărbătoreau golul formaţiei OSC Lille. Patru persoane se află în stare gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Le Monde / Twitter
FOTO Le Monde / Twitter

O tribună a stadionului echipei Amiens s-a prăbuşit după ce fanii sărbătoreau golul formaţiei OSC Lille, din campionatul Franţei, meciul fiind întrerupt în minutul 15.

UPDATE 23.59 Bilanţul victimelor de la meciul Amiens-Lille, la care s-a prăbuşit o tribună, a ajuns la 26 de răniţi, din care patru se află în stare gravă.

„În momentul în care s-a marcat, fanii de la Lille au sărit pe gard, care a cedat. 100 de persoane au căzut pe teren, probabil de la cel puţin doi metri. Au căzut unii peste alţii. Echipele de intervenţie s-au mişcat rapid. Am văzut 5-6 persoane luate cu targa", a declarat un martor ocular, care a menţionat că după câteva minute fanilor oaspeţilor li s-a cerut să nu se mai mişte.

UPDATE 22.13 Potrivit Le Monde, deocamdată sunt 20 răniţi, dintre care trei în stare gravă.

UPDATE 22.02 Jurnaliştii francezi spun că suporterii echipei Lille au fost instruiţi să rămână pe loc deocamdată şi să nu se mişte în altă parte.

În minutul 15 al meciului, Ballo-Toure a marcat pentru Lille, iar fanii din sectorul oaspeţilor a început să se bucure, moment în care tribuna cedat.

Partida a fost întreruptă după ce zeci de suporteri au căzut la pământ, iar alţii au căzut peste ei.

Forţele de ordine şi medicii au intervenit pentru a acorda primele îngrijiri, fanii acuzând loviri la picior, piept şi cap.

Cele două echipe au fost trimise la vestiare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite