Oamenii din Liga I trag în Federaţie şi în antrenor: "Dezastru e un cuvânt blând. Suntem nişte oameni laşi!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Alibec FOTO AP
Denis Alibec FOTO AP

Dezastru e un cuvânt blând. Suntem nişte oameni laşi şi care nu avem coloană vertebrală. Este tragic ce se întâmplă în fotbalul românesc", a declarat un antrenor la vogă în Liga I.

"Dezastru e un cuvânt blând. Suntem nişte oameni laşi şi care nu avem coloană vertebrală. Este tragic ce se întâmplă în fotbalul românesc. Îmi este şi scârbă să dezvolt mizeria din fotbalul românesc. Am spus că primele două meciuri au fost jalnice. Franţa a fost jalnică cu noi şi tot a avut şapte ocazii. Am spus că nu ştim să atacăm. Îmi e ruşine de ce s-a întâmplat. Tot fotbalul românesc trebuie schimbat. Toţi cei care au fost alături de echipa naţională trebuie să-şi dea demisia. Nu se poate să schimbi staful medical cu puţin înaintea Campionatului European. Nu am văzut atâtea degajări în toate meciurile naţionalei câte am văzut în aceste trei partide. Nu mai spun nimic, sunt şi supărat din cauza accidentării lui Alibec", a spus Şumudică la Digi Sport.

"Nu cred că sunt multe de comentat. Echipa naţională este imaginea fotbalului românesc. FRF tolerează falimente, insolvenţe şi echipe care nu au ce căuta în cupele europene, şi aici vorbesc şi despre noi. Conducerea federaţiei este incompetentă şi falimentară. E greşeală de portar, a calculat greşit, Tătăruşanu trebuia să rămână în poartă. Schimbarea stafului medical cu două săptămâni înainte de turneul final a fost o decizie greşită", a spus Prunea, la Digi Sport.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din faza grupelo, scrie news.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite