Obiectivul Simonei Halep înaintea turneului de la Moscova: "O să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Românca de pe locul 17 WTA a declarat, vineri, la plecarea în Rusia, unde va participa la Kremlin Cup, că îi este greu să se gândească la un trofeu în acest moment.

Din cauza accidentărilor, anul 2021 a fost unul compromis pentru Simona Halep Sportiva din Canstanţa care a ieşit din top 10 WTA şi ocupă acum poziţia 17 în clasamentul mondial, crede că îi va fi foarte greu să revină în elita tenisului. 

”Am reuşit să mă odihnesc, am dormit destul de bine, m-am şi antrenat. Sunt ok. (Florin Segărceanu) Alături de noi, de toate fetele, pentru că o să mai fie Monica, o să mai fie Raluca cred... Nu ştiu dacă la simplu va mai fi cineva. Ne bucurăm să avem oameni de suflet alături de fiecare dată şi sper, totuşi, să câştig nişte meciuri. E greu să mă gândesc la trofeu acum, pentru că n-am jucat foarte mult anul acesta, ritmul meu nu este la un nivel ridicat. Muncesc zi de zi, dar cu siguranţă o să-mi fie mai greu să revin acolo unde am fost. Îmi place foarte mult Moscova. Avem voie doar să ieşim la plimbare, nu avem voie să mergem în altă parte. Dar şi aşa sunt foarte emoţionată şi cu multă plăcere merg la Moscova”, a spus Halep.

Turneul Kremlin Cup, de categorie WTA 500, este programat în perioada 18-24 octombrie.

Imediat după întrecerea din capitala Rusiei, Halep va zbura la Cluj, pentru Transyvania Open, competiie de categorie "WTA 250" cu premii totale în valoare de $235.238.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite