Ofertă pentru următorii doi ani făcută Cristinei Neagu! Ce se întâmplă cu salariul de 17.366 de euro al handbalistei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
neagu

CSM Bucureşti intenţionează să-i propună handbalistei Cristina Neagu prelungirea contractului cu doi ani, potrivit unui comunicat de presă.

În prezent accidentată, Cristina Neagu va lipsi de pe teren în următoarele 6 luni. În prezent Cristina Neagu are un salariu lunar de 17.366 de euro.

''Clubul Sportiv Municipal Bucureşti este alături de sportiva sa cea mai valoroasă - Cristina Neagu - după accidentarea suferită de aceasta la Campionatul European de handbal feminin din Franţa. Pentru a pune capăt diverselor speculaţii şi titluri din presă, precizăm că sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul până pe 30 iunie 2019 şi intenţionăm să propunem Consiliului de Administraţie prelungirea cu încă 2 ani'', se arată în comunicat.

''Ne dorim continuitate şi, mai ales, ca cea mai valoroasa handbalistă a noastră să se refacă într-un timp cât mai scurt. În acest moment ne preocupă exclusiv starea de sănătate a Cristinei. Aşteptăm operaţia şi recomandările doctorilor şi alături de Federaţia Română de Handbal căutăm cele mai bune soluţii pentru ea'', precizează clubul.

Clubul CSM Bucureşti a anunţat că operaţia Cristinei Neagu, care va avea loc anul viitor, va fi plătită de Federaţia Româna de Handbal. Mai mult, campioana României vrea ca EHF să îi plătească integral salariul sportivei noastre în perioada în care nu va fi pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite