Olanda se teme de România şi fără Neagu: Ce a spus antrenoarea batavelor despre finala mică de astăzi de la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Perianu
Gabriela Perianu

După o primă săptămână excelentă la Euro 2018 în care a învins Cehia, Germania şi Norvegia, România a avut o cădere în partea a doua a competiţiei.

La forma slabă a echipei din a doua săptămână a Campionatului European s-a adăugat şi accidentarea Cristinei Neagu. Această pierdere s-a văzut, în mod clar, în semifinala cu Rusia.

Astăzi (ora 15.00, TVR 1), Busceschi şi colegele ei vor înfrunta Olanda în meciul pentru medalia de bronz. Vorbim de o echipă care a învins România în Grupa Principală II, cu Cristina Neagu pe teren.

Teoretic, astăzi, fără vedeta României, batavele ar trebui să aibă o misiune mai uşoară, însă, potrivit prosport.ro, selecţionerul Helle Thomsen e de altă părere.

Ce a spus antrenoarea Olandei?

*România are o echipă o echipă grozavă. Cred că a jucat foarte bine cu Rusia pe parcursul multor minute. Va fi un meci dificil, mai ales că ambele echipe au avut un program încărcat. Ştim că România a avut mult de tras cu Rusia, la fel şi noi cu Franţa. Cred că va rezulta însă un joc bun în finala mică.

*La cum am văzut echipa României cu Rusia, alte jucătoare se pot ridica. Multe fete joacă la echipe puternice, la cluburi bune din România, chiar cred că au o echipă puternică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite