Cosmin Olăroiu a ajuns caz unic în lume: arabii au luat o decizie care sfidează logica în privinţa antrenorului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru o glumă, tehnicianul de 44 de ani a primit cea mai grea pedeapsă care s-a dictat vreodată împotriva unui antrenor din prima ligă din Emirate. După ce şi-a ispăşit suspendarea, Oli s-a trezit cu o hotărâre care l-a lăsat fără replică.

Cosmin Olăroiu a plătit scump pentru plecarea sa de la Al-Ain la Al-Ahli, în vară. Clubul cu care românul a luat două titluri consecutive în Emirate a făcut tot posibilul să-l şicaneze pe Oli la noua sa echipă. 

După ce i-au cerut daune de 500.000 de euro pentru „dezertarea“ la rivala din campionat, antrenorul a replicat printr-o glumă: „Să ia un nou rând de echipament pentru jucători din suma asta. Folosesc acelaşi echipament de doi ani, ar fi cazul să-l schimbe“.

Pentru această afirmaţie, românul a fost suspendat trei etape şi amendat cu 20.000 de dolari. Al-Ain şi-a atins scopul: s-a asigurat că la derby-ul Al-Ahli – Al-Ain, Olăroiu nu va sta pe bancă. 

L-au iertat după ce şi-a ispăşit suspendarea!

Potrivit stiridesport.ro, Oli a făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină, dar s-a lovit de amânarea cazului său. Până când? Până în momentul în care şi-a ispăşit, în întregime, suspendarea de trei etape.

Miercuri seară, Comisia de Disciplină s-a reunit şi i-a dat câştig de cauză lui Olăroiu la recurs! Asta la o săptămână după ce românul fusese nevoit să stea în tribune, pentru a treia oară la rând, la un meci al echipei sale în campionat!

Zenga a văzut „roşu“, dar a stat pe bancă

Şi, ca situaţia ridicolă să fie completă, o altă anomalie. În ultimul meci în care Olăroiu a stat în tribune, fiind suspendat, echipa lui a întâlnit Al-Jazira, acolo unde antrenor e Walter Zenga. Italianul fusese eliminat cu o etapă înainte de partida cu Al-Ahli, dar a stat pe bancă!

Motivul? Comisia de Disciplină n-a anunţat decizia în cazul său până la partida cu Al-Ahli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite